Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g600g839kcal95.9g18g43.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)175g105kcal1.2g8.4g7g0.5g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g140g505kcal11.9g108g1.4g0g
Sipuli 95g29kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8.8g25kcal0.7g1.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2037g3005kcal221.8g280.8g108.2g4.2g
Valittu annoskoko1019g1503kcal110.9g140.4g54.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna509g751kcal55.5g70.2g27.1g1.1g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056