Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3434g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2454g736kcal112.9g46.6g7.4g39.3g
Porkkana 2006g656kcal12.4g111.5g4g51.1g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio916g2564kcal174g0g201.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g46g107kcal1.4g12g6.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1145g687kcal11.4g51.5g45.8g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9500kcal624.2g443.2g529.6g194.6g
Valittu annoskoko10000g4750kcal312.1g221.6g264.8g97.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2375kcal156.1g110.8g132.4g48.7g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773