Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Suklaa tumma 19g97kcal0.7g10g5.8g1g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl16g104kcal2.3g0.6g10.3g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)15g29kcal0.5g6.1g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g691kcal12.2g84.6g32.4g4.8g
Valittu annoskoko102g345kcal6.1g42.3g16.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna51g173kcal3.1g21.2g8.1g1.2g
Arvot/100g100g339kcal6g41.5g15.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206191