Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl36g126kcal5g0.2g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g14g11kcal0.8g1.5g0g0g
Piparjuuri, annos 10g2g0.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 10g39kcal0.2g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g364kcal12.8g6.2g31.4g0.8g
Valittu annoskoko102g182kcal6.4g3.1g15.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g91kcal3.2g1.6g7.9g0.2g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940