Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g7g19kcal0.5g3.4g0.4g0.7g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Korppujauho (X-tra)13g48kcal1.6g9.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g415kcal26.6g28.2g21.6g1.4g
Valittu annoskoko102g207kcal13.3g14.1g10.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g104kcal6.7g7.1g5.4g0.4g
Arvot/100g100g203kcal13g13.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519