Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Aurinkokuivattu tomaatti11g19kcal0.3g1.3g1.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g9g20kcal2.1g0g1.3g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g9g59kcal2.7g0g3.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g7.5g8.6kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g897kcal13.2g9g86.8g1.6g
Valittu annoskoko102g449kcal6.6g4.5g43.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g224kcal3.3g2.3g21.7g0.4g
Arvot/100g100g440kcal6.5g4.4g42.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020