Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour5g15kcal0.2g0.2g1.5g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g30kcal2.3g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g216kcal13.2g6.2g15g2.2g
Valittu annoskoko102g108kcal6.6g3.1g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g54kcal3.3g1.6g3.8g0.6g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148