Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Bataatti, kuorittu 34g28kcal0.5g5.7g0g1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki9g6.1kcal1.2g0.2g0g0g
Polar-juusto 15%7g18kcal2.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g201kcal18.4g13.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko102g101kcal9.2g6.8g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g50kcal4.6g3.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814