Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g36g75kcal10.3g0.3g3.4g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g16g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g222kcal22.4g8.6g10.2g1.2g
Valittu annoskoko102g111kcal11.2g4.3g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g56kcal5.6g2.2g2.6g0.3g
Arvot/100g100g109kcal11g4.2g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111