Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g47g6.8kcal0g1.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)4.2g15kcal0.6g2.8g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g135kcal9g11.8g5.6g1.4g
Valittu annoskoko102g68kcal4.5g5.9g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g34kcal2.3g3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156