Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g52g73kcal8.3g1.8g3.5g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g13g42kcal3.1g6.4g0.1g1.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 16g50kcal3.8g7.1g0.3g1.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 16g16kcal0.5g2.8g0.2g0.5g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g3.1g10kcal0.2g2.2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g385kcal31.8g40.8g8.4g7.4g
Valittu annoskoko102g192kcal15.9g20.4g4.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna51g96kcal8g10.2g2.1g1.9g
Arvot/100g100g189kcal15.6g20g4.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813