Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hk, sininen lenkki 580g20g47kcal2g1.3g3.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g197kcal5.8g13.8g12.8g1.2g
Valittu annoskoko102g98kcal2.9g6.9g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g49kcal1.5g3.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g96kcal2.8g6.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050