Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g45g90kcal9g0g5.8g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl4.2g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.1g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g291kcal19g5.4g21g0.4g
Valittu annoskoko102g146kcal9.5g2.7g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g73kcal4.8g1.4g5.3g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832