Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Nautajauheliha 15%22g45kcal3.9g0g3.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.7g10kcal0.6g0g0.9g0g
Munakoiso 41g9kcal0.2g1.3g0.1g1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.7g5.4kcal0g0g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g172kcal10.2g7.4g10.6g2.4g
Valittu annoskoko102g86kcal5.1g3.7g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g43kcal2.6g1.9g2.7g0.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465