Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g50g62kcal2.3g12.5g0.3g0.5g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g38g49kcal7.8g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g6.3g12kcal2.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g259kcal25g26.6g5.2g2.2g
Valittu annoskoko103g129kcal12.5g13.3g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g65kcal6.3g6.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416