Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Punajuuri 11g4.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.3g18kcal0.6g0g2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 16g44kcal1.6g1.3g3.6g0g
Sitruuna kuorittu 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g170kcal5.8g11.2g11.2g2g
Valittu annoskoko102g85kcal2.9g5.6g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna51g43kcal1.5g2.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g83kcal2.8g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209