Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kaali, valkokaali27g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Keittojuures, Pirkka22g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g11g16kcal2.2g0g0.9g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g63kcal5.6g4.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko103g32kcal2.8g2.4g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g16kcal1.4g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139