Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g28g21kcal4.8g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g35g24kcal0.6g5.2g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g21g6.3kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g127kcal12.2g13.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko103g63kcal6.1g6.7g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g32kcal3.1g3.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.5g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556