Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g28g37kcal5.9g0g1.4g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g28g56kcal5.6g0g3.7g0g
Margariini, Pirkka0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli7g21kcal0.3g0.3g2.1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g281kcal24.4g1.8g19.2g0.2g
Valittu annoskoko103g141kcal12.2g0.9g9.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g70kcal6.1g0.5g4.8g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.9g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720