Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli13g2.4kcal0.2g0.3g0g0.3g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g41g25kcal1.3g3.1g0.8g0g
Ketsuppi, Heinz9g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)26g29kcal6.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g149kcal16.4g11.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko103g75kcal8.2g5.7g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g37kcal4.1g2.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal8g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341