Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)53g61kcal3.1g7.4g2.2g1.6g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g22g30kcal4.8g0g1.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.1g4.7kcal0g0.1g0.5g0g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 2.5g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g226kcal16.2g15.8g11.2g3.2g
Valittu annoskoko103g113kcal8.1g7.9g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna51g57kcal4.1g4g2.8g0.8g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860