Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa24g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti 29g6.7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.6g13kcal0g0g1.6g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g29g78kcal4.3g1.4g6.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.8g20kcal2.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g250kcal14g7.6g18.2g2.2g
Valittu annoskoko103g125kcal7g3.8g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g63kcal3.5g1.9g4.6g0.6g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.7g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799