Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 4.4g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 33g45kcal7.2g0g1.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g11g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Selleri, annos 50g4.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g136kcal15.8g9g3.6g2.4g
Valittu annoskoko103g68kcal7.9g4.5g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g34kcal4g2.3g0.9g0.6g
Arvot/100g100g66kcal7.7g4.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612