Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)18g61kcal2.2g12.2g0.3g0.6g
Tonnikala öljyssä 20g37kcal5.3g0g1.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g20g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g5.5g16kcal1.8g0.1g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g317kcal20g29.6g12.8g3g
Valittu annoskoko103g159kcal10g14.8g6.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna52g79kcal5g7.4g3.2g0.8g
Arvot/100g100g154kcal9.7g14.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139