Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 133g86kcal4.3g6.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pekoni atria113g397kcal17g0g34g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3138kcal260.6g73g192.8g10g
Valittu annoskoko1020g1569kcal130.3g36.5g96.4g5g
Annoskoko puolitettuna510g785kcal65.2g18.3g48.2g2.5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731