Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.9g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 376g877kcal42.9g4.4g77.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2551kcal108g168g157.8g16g
Valittu annoskoko1020g1276kcal54g84g78.9g8g
Annoskoko puolitettuna510g638kcal27g42g39.5g4g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686