Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)748g240kcal24.7g33.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.4g0.9g2.6g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl112g393kcal15.7g62.9g8.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2013kcal116.6g298.4g35.4g27.6g
Valittu annoskoko1020g1007kcal58.3g149.2g17.7g13.8g
Annoskoko puolitettuna510g503kcal29.2g74.6g8.9g6.9g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534