Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl360g1260kcal50.4g1.8g115.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g140g108kcal8g15.3g0.4g0g
Piparjuuri, annos 10g20g7.4kcal0.9g2.2g0.1g1.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 100g390kcal2.1g2.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3638kcal128g62.2g316.2g9.8g
Valittu annoskoko1020g1819kcal64g31.1g158.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna510g910kcal32g15.6g79.1g2.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940