Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee350g361kcal80.9g0g5.3g0g
Seesamiöljy, Amoy9g84kcal0g0g9.3g0g
Maissitärkkelys 2.5g8.9kcal0g2.2g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sokeriherneen palko78g23kcal2.6g2.8g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 78g15kcal0g2.3g0.5g0g
Pinaatti 156g21kcal2.5g0.6g0.5g2g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g9g27kcal0g6.7g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Maissitärkkelys 2.5g8.9kcal0g2.2g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1385kcal193.2g60.4g39.6g19.8g
Valittu annoskoko1020g693kcal96.6g30.2g19.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna510g346kcal48.3g15.1g9.9g5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421