Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Hiiva, 50g30g18kcal3.9g0.3g0.1g0g
Sokeri29g117kcal0g28.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Margariini 80% keskiarvo36g256kcal0.1g0.1g28.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)60g132kcal7.9g0.3g11.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 120g32kcal0.5g1.7g0.9g2.2g
Rusina36g99kcal1g21.6g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3804kcal128.2g599.6g89.8g31.8g
Valittu annoskoko1020g1902kcal64.1g299.8g44.9g15.9g
Annoskoko puolitettuna510g951kcal32.1g149.9g22.5g8g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434