Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 205g406kcal5.4g1.6g39.7g13.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g201g54kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Katkarapu, rainbow307g307kcal70.6g0g2.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio171g239kcal4.8g11.1g20.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g51g92kcal0.9g5.6g7.7g0g
Tilli, tuore 85g26kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2247kcal174.8g57.6g143.6g37.8g
Valittu annoskoko1020g1123kcal87.4g28.8g71.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna510g562kcal43.7g14.4g35.9g9.5g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430