Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)225g146kcal7.2g10.8g7.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g59g187kcal5.3g30.4g3.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g2635kcal231.6g106.4g139g18.8g
Valittu annoskoko1022g1317kcal115.8g53.2g69.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna511g659kcal57.9g26.6g34.8g4.7g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675