Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)79g213kcal23.7g0g13.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g225g834kcal19.2g142g21.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g278g97kcal2.8g18.9g1.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g3348kcal207.8g333.2g133.2g12g
Valittu annoskoko1021g1674kcal103.9g166.6g66.6g6g
Annoskoko puolitettuna511g837kcal52g83.3g33.3g3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768