Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)150g53kcal3.6g10.1g0g4.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g1055kcal88.8g78.8g42g13g
Valittu annoskoko1022g527kcal44.4g39.4g21g6.5g
Annoskoko puolitettuna511g264kcal22.2g19.7g10.5g3.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438