Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g70g420kcal14.7g4.6g37.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g21g2.1kcal0.3g0g0.1g17.8g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2545kcal123.8g77.8g193.2g35.6g
Valittu annoskoko1022g1273kcal61.9g38.9g96.6g17.8g
Annoskoko puolitettuna511g636kcal31g19.5g48.3g8.9g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070