PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 580g221kcal1.6g40.8g0.5g19.9g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.6g79.9g1.4g4g
Sokeri 75g303kcal0g74.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g62g332kcal0.2g0.3g36.9g0g
Maito, Kevyt40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2988kcal66g406.2g108.4g47.8g
Valittu annoskoko1022g1494kcal33g203.1g54.2g23.9g
Annoskoko puolitettuna511g747kcal16.5g101.6g27.1g12g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219