Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus438g132kcal8.8g21.9g1.3g13.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)438g487kcal100.8g0g8.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto88g289kcal23.7g0g21g0g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2317kcal269.8g49.8g114.8g26.2g
Valittu annoskoko1022g1159kcal134.9g24.9g57.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna511g579kcal67.5g12.5g28.7g6.6g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890