Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g467g794kcal88.8g0g46.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore140g24kcal0.8g3.5g0.6g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g292g73kcal4.4g13.1g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl53g179kcal1.1g1.6g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2179kcal191g44.8g133.4g5.6g
Valittu annoskoko1022g1089kcal95.5g22.4g66.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna511g545kcal47.8g11.2g33.4g1.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822