Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK175g298kcal17.5g17.5g17.5g0.2g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Voi 10g71kcal0.1g0g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g350g123kcal5.6g24.2g0.4g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 49g24kcal0.6g4.6g0.1g0.8g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 105g21kcal0.7g3.1g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g1206kcal54.2g121.8g54.2g20g
Valittu annoskoko1022g603kcal27.1g60.9g27.1g10g
Annoskoko puolitettuna511g301kcal13.6g30.5g13.6g5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174