Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g175g297kcal35g0g17.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g219g175kcal3.3g14.7g10.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g12g47kcal2.9g0g4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g58g158kcal11.5g0.6g12.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)39g283kcal0g0g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g131g449kcal9.1g102.3g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2917kcal133.4g242.2g156.6g8.6g
Valittu annoskoko1022g1458kcal66.7g121.1g78.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna511g729kcal33.4g60.6g39.2g2.2g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924