Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus49g172kcal6.9g0.2g15.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa228g296kcal41g3g12.5g0g
Valio fraiche 5%70g63kcal2.8g5.3g3.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)140g231kcal4.2g5.6g21g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)35g91kcal10.9g0g5.3g0g
Ketsuppi, Felix26g24kcal0.3g5.5g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)473g619kcal56.8g350.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2993kcal245.8g739.6g125.6g0g
Valittu annoskoko1022g1496kcal122.9g369.8g62.8g0g
Annoskoko puolitettuna511g748kcal61.5g184.9g31.4g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821