Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g4g0.2g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g111g39kcal1.1g7.5g0.6g1.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g150g53kcal1.5g9.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 13g111kcal0g0g12.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Kiinankaali 255g51kcal4g5.7g0.8g2.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)9g9kcal0.7g1.5g0g0.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2046g630kcal18.2g68.8g30.8g12.8g
Valittu annoskoko1023g315kcal9.1g34.4g15.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna512g158kcal4.6g17.2g7.7g3.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929