(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Herkkusieni säilyke 101g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Paprika punainen 79g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 53g205kcal1.1g1.2g22.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton66g118kcal3g3.6g9.8g2.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g109g120kcal2.5g4.4g10.9g0g
Tonnikala öljyssä 254g482kcal68.8g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2047g2132kcal176.2g43.8g134.6g26.2g
Valittu annoskoko1024g1066kcal88.1g21.9g67.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna512g533kcal44.1g11g33.7g6.6g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233