Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g315g473kcal53.5g1.3g27.7g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g338g192kcal4.7g41.8g0.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi34g3.4kcal0.5g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2047g1337kcal117.4g87.2g56.8g0g
Valittu annoskoko1024g668kcal58.7g43.6g28.4g0g
Annoskoko puolitettuna512g334kcal29.4g21.8g14.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902