Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä300g330kcal23.4g54.1g1.5g24g
Peruna, keskikokoinen 60g214g128kcal3.2g27.8g0.2g1.9g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g118kcal0g0g13.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4g3.8kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika punainen 134g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka160g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Feta, Arla Apetina 3%134g147kcal24g2.7g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g1603kcal110g189.6g40g63.2g
Valittu annoskoko1024g802kcal55g94.8g20g31.6g
Annoskoko puolitettuna512g401kcal27.5g47.4g10g15.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449