Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki444g302kcal54.1g17.3g0.9g0g
Edam 24% (Arla)266g852kcal69.2g0g63.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu241g304kcal26.5g0.7g21.7g0g
Vehnälese 21g49kcal2.8g3.3g1g8g
Ruisjauho kokojyväjauho 43g130kcal3.7g23.6g0.8g5.9g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g3303kcal313.6g96.6g176.6g27.8g
Valittu annoskoko1024g1651kcal156.8g48.3g88.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna512g826kcal78.4g24.2g44.2g7g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577