RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 252g359kcal31.5g0.8g25.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g200g639kcal0g6g75.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)68g217kcal7.5g42.8g1.9g8.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g296g991kcal40.8g189.6g6.8g17.7g
Raparperi 160g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Hermesetas-jauhe9g26kcal0.1g5g0g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g4815kcal166.6g557.4g224g69g
Valittu annoskoko1024g2408kcal83.3g278.7g112g34.5g
Annoskoko puolitettuna512g1204kcal41.7g139.4g56g17.3g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435