Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2500g3566kcal312.5g7.5g256.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2083g1167kcal177.1g104.2g4.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)208g21kcal3.1g0g1.2g177.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g417g2388kcal73.8g29.2g206.7g49.2g
Kauralese 1042g3750kcal187.5g475g80.2g182.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1042g6250kcal218.8g68.8g562.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2500g5750kcal725g62.5g300g0g
Leivinjauhe 208g366kcal10.8g78.7g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46514kcal3417.2g1651.8g2822.2g819.2g
Valittu annoskoko10000g23257kcal1708.6g825.9g1411.1g409.6g
Annoskoko puolitettuna5000g11629kcal854.3g413g705.6g204.8g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658