Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4688g846kcal26.3g117.2g18.8g32.8g
Peruna, keskikokoinen 60g625g375kcal9.4g81.3g0.6g5.6g
Paprika, punainen2344g602kcal21.1g107.8g9.4g46.9g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g781g2414kcal156.3g10.9g195.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)781g1250kcal21.1g21.1g117.2g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g781g1227kcal125g0g85.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13428kcal718.4g676.6g854.4g170.6g
Valittu annoskoko10000g6714kcal359.2g338.3g427.2g85.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3357kcal179.6g169.2g213.6g42.7g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419