Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Herkkusieni 87g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana 82g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Bataatti, kuorittu 110g89kcal1.7g18.5g0.1g3.3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 375g446kcal54.1g0g25.6g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g80g256kcal12g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1790kcal143.8g58.4g107.6g15.8g
Valittu annoskoko1025g895kcal71.9g29.2g53.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna513g447kcal36g14.6g26.9g4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938